Skip to main content

GAZDASÁGI MEDIÁCIÓ

 Ne gyűlöld az ellenséged, mert a gyűlölet elvakít!”
(Idézet a Keresztapa c. filmből)

A gazdasági élet szereplői számára világszerte nagy jelentőséggel bír a folyamatos likviditás és a kiegyensúlyozott piaci jelenlét, amelyhez a gazdasági mediáció, mint a gazdasági pozíció megőrzésének eszköze kiváló lehetőséget nyújt.

Sem a Magyarországon meghatározó szerepet betöltő kis-, vagy középvállalkozások (Kkv szektor), sem a jelentősebb nagyvállalkozások, multik nem engedhetik meg maguknak a hosszú időn keresztül tartó, sok költséget és időt felemésztő bizonytalan kimenetelű peres eljárások „luxusát”. Nem is beszélve az esetlegesen „megnyert” ítélet végrehajtásának nehézségeiről, vagy az adós gazdálkodó szervezet fizetésképtelenné válása estén a végrehajtás lehetetlenségéről.

Magyarországon először a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Mediációs és Jogi Koordinációs Osztálya biztosított gazdasági mediációt.

A mediáció során minden személytől és szervezeti egységtől független és pártatlan szakemberrel, teljes titoktartásban tudja a felmerült problémákat megvitatni.

Mediátorként a BKIK Mediációs Osztály akkreditált, elismert gazdasági konfliktuskezelő szakemberei járnak el. Kollégáink hazai és nemzetközi környezetben megszerzett tudásukat és tapasztalataikat hozzák el Önhöz. Magyarországon először és elsőként foglalkozunk Kamarént a vállaltoknál előforduló konfliktusok alternatív kezelésével.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásunkat!

Felkérés mediációs eljárásra

A mediáció a rendezett státuszú kamara tagok és regisztrált vállalkozások számára kedvezményesen vehető igénybe!

Minden további információt az alábbi elérhetőségeken tudhat meg:

BKIK – Mediációs és Jogi Koordinációs Osztály
Cím: 
1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefon:     (+36 70) 397 2584
E-mail:       
info@mediatorkamara.hu