Skip to main content

RÓLUNK

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Szolgáltatások Tagozatának XXVII. Mediációs és Jogi koordinációs Osztálya és az abban tömörült vállalkozások és mediátorok elkötelezettek a magas színvonalú közvetítői tevékenység kamarán belüli és azon kívüli elterjesztésében, megismertetésében, a születendő új szakma szilárd alapjainak lerakásában.

Célunk a minőség biztosítása, ennek érdekében képzések és továbbképzések szervezése, tagjaink minősítése, garantált minőségű kamarai szolgáltatás és tanácsadás biztosítása tagoknak tagdíj ellenében vagy kedvezményes áron, illetve szolgáltatásunk nem tagoknak történő piaci alapú kiajánlása.

Feladatunknak tekintjük a mediátor szakma fejlődésének, szerveződésének, az új jogintézmény társadalmi ismertségének és elterjedésének, valamint a szakmai szabályok kialakításának, továbbá a piaci magatartás tisztességének előmozdítását.

Fontosnak tartjuk a közvetítői tevékenység során szerzett tapasztalataink megosztását kölcsönös együttműködésük keretében a szaktárcával és más hazai és nemzetközi szakmai szervezetekkel. Elszántak vagyunk az egyenrangú partneri együttműködésre és közös szakmai munkára, a szakmává válás feltételrendszerének kidolgozására.

Színvonalas rendezvények, konferenciák, tapasztalatcserék szervezésével, kiadványok készítésével és más marketing eszközökkel segítjük a mediáció népszerűsítését, és minél szélesebb körben ismertté tételét.

ELNÖKSÉGÜNK

  • Dr. Szilágyi András elnök
  • Dr. Mészáros Sándor
  • Szekeres László
  • Vértessy Balázs

TAGJAINK

Ha élni kíván a BKIK és az Osztályunk által nyújtott kedvezményben vagy mediátorként csatlakozni kíván hozzánk. lépjen be tagjaink sorába, amelyet a belépési nyilatkozat (az oldal alján a kapcsolodó dokumentumok között találja meg) kitöltésével és postázásával teheti ezt meg.

BKIK Mediációs és Jogi Koordinációs Osztály szervezeti és működési szabályzatát megtalálja az oldal jobb oldalán a “Kapcsolódó dokumentumok” blokkban.

Ugyanitt találhatja a tájékoztatót a tagság feltételeiről.

Kapcsolódó dokumentumok: