Skip to main content

2022. december 16-án sikerrel vizsgázott a 2022-es Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett gazdasági mediátor képzésen 12 hallgató.

Szakemberek, akik a képzésen elsajátított ismereteikkel már képesek lesznek munkahelyi és gazdasági ügyekben is a konfliktuskezelésre, vitarendezésre.

Egyik hallgató szakdolgozatából olvashatóak a következő sorok:

“Köszönetnyilvánítás

Ezúton szeretnék köszönetet mondani dr. Szilágyi Andrásnak, dr. Németh Zoltánnak, mert megmutatták a mediáció szépségeit és az alternatív konfliktuskezelésben rejlő lehetőségeket, Gurin Eszternek, mert gyakorlati feladatain keresztül rengeteg gyakorlati tapasztalattal gazdagodtam, Margittai Andreának, mert sok hasznos információt adott a stressz-kezeléssel kapcsolatban, dr. Gulás Juditnak, mert gyakorlati példákon keresztül pár óra alatt megértette velem a választottbíróságok és békéltető testületek működését, dr. Grosu Manuelának, mert megmutatta, hogyan dolgozik egy széles látókörű, lendületes profi, és Csemáné, dr. Váradi Erikának, mert előadásában felhívta a figyelmem a modern társadalmunk konfliktusaiban rejlő mediációs lehetőségekre.

Köszönöm a Budapesti Kereskedelmi Kamarának, hogy meghirdette a 2022-es Gazdasági mediátor képzését, ahol nem csak egy új szakmát szereztem, de olyan tudással és tapasztalattal gazdagodtam, amely életem, szinte minden területére hatással van. ”

Hiszünk benne, hogy érdemes a hallgatókért dolgozni és terjeszteni a mediációs szemléletmódot.

Kövekező képzés 2023 tavaszán indul: https://kepzesek.bkik.hu/gazdasagi-mediator-kepzes/