Skip to main content

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem HEAD (House of European Affairs and Diplomacy) diákszervezete egy izgalmas és informatív képzést szervezett a tavaszi félévben, melynek fókusza a “Mediálás és konfliktuskezelés” volt. Az eseményt dr. Szilágyi András, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Mediációs és Jogi Koordinációs Osztályának elnöke vezette és mélyült el a mediálás részleteiben.

A résztvevők lelkesedése és érdeklődése jól tükröződött a beszélgetés dinamikájában és az előadóhoz intézett kérdések mennyiségében. A hallgatók a 90 perces esemény alatt számos érdekes és hasznos választ kaptak a kérdéseikre. Az információk mellett a jó hangulat is jellemezte az eseményt, ami segített abban, hogy az újonnan szerzett ismeretek könnyen befogadhatóak legyenek.

A békés vitarendezés fontos és aktuális témák napjainkban. Példás gyakorlat a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a HEAD diákszervezet részéről, hogy értékes események során a hallgatók fókuszát az alternatív konfliktuskezelésre irányítja és lehetőséget biztosít arra, hogy a hallgatók megismerjék azt és elmélyüljenek ezen a területen.