Skip to main content

Tudta, hogy a munkahelyi konfliktusok, kisebb viták és személyes harcok csökkentik a munkavállalók produktivitását és munkára fordított idejét? Szeretné ezeket a konfliktusokat úgy kezelni, hogy a folyamatban senki ne sérüljön és a fennálló konfliktus pozitív építkezésbe forduljon át? Szeretné elérni, hogy a munkatársak között fokozódjon az együttműködés?

Ha igen, akkor most itt a lehetőség! A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara egyedülálló munkahelyi konfliktuskezelési workshopja segít feltárni és kezelni a munkahelyi konfliktusokat. A tréning szakmai partnere a Közép Európai Mediációs Intézet.

2020. február 11., 09:00– 16:00 óra

A workshop célja egy újfajta, teljeskörű szemlélet gyakorlati elsajátítása a konfliktuskezelésről, a konfliktus működéséről, folyamatáról és kommunikációs technikákról, amelynek használatával konfliktusait könnyedén és sikeresebben tudja kezelni.

A workshop során érintett témakörök:

  • Kommunikáció: A kommunikáció jelentősége egy konfliktusos helyzetben.Hogyan lehet egy jó kérdést feltenni vitás helyzetben?
  • Hibák kezelése: Hibák megengedése a szervezetben. Vezetőként hogyan tudjuk a hibákat kezelni, és visszajelezni azokat.
  • Konfliktus és a konfliktus feloldását segítő technikák: Mi az a konfliktus? Hogyan alakul ki? Mi az a pozitív konfliktuskezelés? Hogyan kezeljük és hogyan ne kezeljünk egy ár kialakult konfliktust?
  • A mediáció alapjaiba való betekintés: Ki az a mediátor és miben tud segíteni? Érdemes-e a cégének mediátor segítségét kérni? Mikor alkalmazható a mediáció módszertana?

Előadók:

  • Dr. Németh Zoltán LLM , jogász, mediátor, a Közép Európai Mediációs Intézet elnöke
  • Dr. Szilágyi András, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Mediációs és Jogi Koordinációs Osztály elnöke

A workshop helyszíne: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 1016. Krisztina krt. 99.

Workshop időpontjai:  2020. február 11.

A workshop időtartama: 9-16 óra között

Jelentkezés módja:  info@mediatorkamara.hu email címen “Konfliktuskezelési workshop” jeligével.

Jelentkezési határidő: folyamatos

Jelentkezést a jelentkezési díj előre való kifizetésével tudjuk biztosítani! Workshop ára: bruttó 27.500Ft/fő 
A helyek limitált számba vehetők igénybe.  Ne maradjon le! Jelentkezzen minél hamarabb!